donderdag 30 juli 2015

zomertoetjeVandaag maakte ik aardbeienkwark. In een fijne pluktuin, een dorp verderop, plukte ik een doosje vol zoete aardbeien. Het is echt een vakantietoetje vind ik, makkelijk te maken en erg lekker. Wat je nodig hebt, zijn zoete aardbeien, biologische magere kwark, aardbeienjam (ik gebruikte deze), pistachenootjes en munt. Snij de aardbeien in stukjes en bewaar er een paar voor decoratie. Hak de pistachenootjes in stukjes. Meng de kwark, de aardbeien en wat jam (zoveel als je zelf lekker vind) door elkaar. Versier met de pistachenootjes, een aardbei en wat munt. Smakelijk!


Today I made a strawberry dessert and used the strawberries I picked in a local garden. So easy to make and so delicious. Enjoy!

maandag 27 juli 2015

wishlist

 Oohhh wat hou ik van het maken van verlanglijstjes! Het liefst maak ik ze het hele jaar door. Met de prachtigste items die me heel blij maken, zelfs als ik ze niet (allemaal) koop. Mijn favorieten van dit moment zijn:

1. Dougal Hot Water Bottle van Donna Wilson via Watanders
2. Lightyears Mingus Pendant hanglamp via Fonq
3. Forest scarf via Donna Wilson
4. Shoot! via Zilverblauw
5. Hay Ru stoel via Fonq (deze heb ik trouwens gisteren besteld, hoera!)
6. Handgemaakte klok van mat porselein via Studio Elke van den Berg
7. Big Fox via Donna Wilson
8. Cuddly Cloud kussen van Donna Wilson via Femkeido Shop

I just love making wishlists, all year long. All those beautiful items make me very happy, even if I don't buy them.


zondag 12 juli 2015

sloppop & zuiver


Het is druk hier, weinig tijd om te fotograferen en echt even thuis te zijn. De laatste weken voor de zomervakantie zijn op mijn werk altijd overvol, druk en met veel last minute dingen die toch nog even af moeten. Mijn broer, schoonzus en neefje zijn voor een paar weken in Nederland, ze logeren bij mijn ouders en ik ga er zo vaak ik kan even naar toe. Zo fijn om hen weer even lekker in de buurt te hebben. Over een dikke week vertrekken ze weer naar huis, naar Zweden.

Afgelopen week deed ik mezelf de Round Wall spiegel van Zuiver cadeau die ik al een hele tijd graag wilde hebben, maar steeds niet kocht. Een mooi fris ontwerp, van hout en met een heel handig opbergvakje voor alle rondslingerende spulletjes. En hij is nu in de sale bij bol.com! Liesbeth van Sloppop Yeah maakte het prachtige mini slingertje, dat ook in een grote versie te koop is in haar webshop.
Hadden jullie een fijn weekend?


Busy times over here. Lots of last minute things at work, before summer holiday starts. My brother, sister in law and cute little nephew are staying with my parents for a couple of weeks. I spent as much time with them as possible, So nice to see them more often than usual.

I bought the Zuiver Round Wall mirror as present for myself. I love it. The cute Sloppop Yeah mini garland is made by Liesbeth. It also has a beautiful big brother.
How was your weekend?


donderdag 2 juli 2015

lenneke wispelweyVandaag wil ik jullie mijn nieuwe Lenneke Wispelwey aanwinsten laten zien, die ik zaterdag tijdens de Arnhemse Stockdagen kocht. Ik werd heel hebberig van al dat prachtigs in de mooiste pastelkleuren, dus ik deed mezelf een fijne verzameling cadeau. Een squares cup (waar deze dahlia voor gemaakt lijkt), een kerstbal (die er ook zonder kerstboom geweldig uitziet), een petit four cup (met en zonder bloem schitterend), een teabag cup (waar ik, net als Lenneke, een avocadopit in ga leggen met een beetje hoop dat ie gaat groeien), een minilicious plate en een paar práchtige knopen. Een VERZAMELING met hoofdletters dus. En een waar ik heel heel erg blij van word.
Fijne avond en hou het hoofd koel!


Het wordt dit weekend nog warmer dan het al is hier in het zuiden. Voor lekkere ijsjesrecepten (want geloof me, de dames van prchtg weten alles van mooi en lekker), klik hier en hier


I'd like to show you my new Lenneke Wispelwey collection. So many beautiful items in gorgeous pastel colours. And they make me very very happy. Happy Thursday evening and keep it cool!