zondag 1 mei 2016

BINNENKIJKEN BIJ SANDRA


Grafisch ontwerper Sandra, die jullie waarschijnlijk wel kennen als voormalige eigenaar van BijzonderMOOI, woont in een prachtig verbouwd huis in Eindhoven. Haar huis komt regelmatig voorbij op de foto's die ze op Instagram plaatst. Zo kunnen we een beetje meegenieten van al die ruimte, het prachtige licht en de fantastische inrichting. En vorige week mocht ik er een kijkje nemen. Toen ik over de drempel stapte, ging mijn hart al sneller kloppen: prachtige vloertegels, oude strak wit gelakte deuren en hoge plafonds. Het is een echt droomhuis én familiehuis waar Sandra met haar man en twee kinderen woont, boordevol design en persoonlijke spullen. Echt, ik liep gewoon watertandend rond!


Sandra houdt erg van koken en dat kan in de fijne grote lichte leefkeuken! Deze vraagt gewoonweg om aan het bakken te slaan, gezellig koffie te drinken of te bladeren in een van de mooie kookboeken die op de prachtige Piet Hein Eek kast staan.


Overal in haar huis kom je stapels mooie (woon)tijdschriften en (kook)boeken tegen op krukjes en bijzettafeltjes, in tijdschriftrekken aan de muur of uitgestald op een mooie kast. Planten staan in vrijwel elke ruimte van het huis in stoere terracotta potten, mooie posters en prints en uitvergrote zwart-wit foto's van haar gezin en familie maken van het huis echt een thuis.


Kortom, een huis om van te smullen!


3 opmerkingen: