zondag 14 februari 2016

FRIENDS IN MAGAZINES


Vriendin Fanny, die de prachtige stenen winkel en webshop Watanders runt, staat in de nieuwe Buitenleven. Haar bijzondere huis - waar ze met haar vriend en kinderen woont - boordevol design, oude mooie spullen met een verhaal, herinneringen, planten, veldbloemen en kunst, is een echt pareltje. In de aanbouw is bijvoorbeeld de massief gegoten ongestucte zijmuur nog steeds te zien in een prachtige grijze kleur en overal in huis staan schilderijen die haar zoon Emile heeft gemaakt. Fanny houdt van kunst en interieur wat niet alleen goed te zien is in haar huis, maar ook in haar winkel in Margraten. Ze kiest voor bijzondere spullen, gebruikt haar fantasie en volgt eigenlijk geen trends. Zo ontstaat er volgens haar een huis dat helemaal bij je past. En dat is te zien!


Ik kom regelmatig in haar mooie winkel en loop er meestal niet met lege handen naar buiten. Gisteren kocht ik er de werkelijk prachtige print van Louise Lockhart en een tegeltje met reliƫf en broche van Kinska, een Argentijnse kunstenaar die allerlei prachtigs van keramiek maakt. Neem dus snel een kijkje in haar winkel, mocht je in de buurt zijn of bezoek haar fijne webshop!

2 opmerkingen:

  1. Inderdaad, wat een prachtig huis! En de webshop is ook super leuk :) Je hebt prachtige nieuwe spullentjes! De print vind ik echt geweldig :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja echt een huis om van te smullen :)!

    BeantwoordenVerwijderen