woensdag 26 augustus 2015

showUP


Afgelopen zondag bezochten Fanny en ik showUP, de inspirerende tradeshow boordevol jong ontwerptalent en bekende designers, fijne nieuwe labels en prachtige (inter-)nationale merken. Om lekker relaxed aan die zondag te beginnen (zonder lange treinreis heen en terug op een dag) hadden we een fijn hotel geboekt vlakbij Schiphol. Een enorm bed met fris wit beddengoed, gratis films en een regendouche. Meer heeft een mens niet nodig toch?
Na een heerlijk ontbijt, stapten we in de bus die vlak voor de deur van de Expo Haarlemmermeer stopte. Sympathieke mensen, prachtige stands, een lekkere lunch (dat deden we buiten waar een fris windje waaide, want wat was het wárm binnen!), bijpraten, inspiratie opdoen en genieten van de fijne sfeer. We hebben genoten.


Glacier Fou maakte met stikstof de lekkerste ijsjes.


Mooie StoryTiles met nieuwe aanwinsten.


De altijd vrolijke en sympathieke Jurianne Matter met haar prachtige nieuwe keramiek, fijne theedoeken en natuurlijk allerlei moois van papier. Hier op de foto met haar goede vriendin en styliste Marianne Luning.


Grafische theedoeken, stoere kleurige kandelaars en kaarsen van Puik Art.


Uitgeverij Snor met fijne nieuwe boeken (zoals Anki's boek Shoot!) en lekkere chocolade.


Sabien van Engel. stalde haar nieuwe servies in pastelkleuren uit in haar stand. Wat een feest!


Studio Snowpuppe met hun prachtige papieren lampen was er samen met Collected by Ginger,
die de mooiste producten uit haar collectie meenam zoals de porseleinen klokken van Federica Bubani.


Ook een van mijn favoriete merken, Keecie, presenteerde weer een watertandend mooie collectie.


Bijzonder mooie items van Elke van den Berg.


Heerlijke zachte dekens van Onshus, want ja die herfst komt er over een tijdje echt weer aan. En in de tussentijd staat zo'n fijne deken ook gewoon mooi over een stoel of op je bank.Fijne avond lieve mensen!
6 opmerkingen:

  1. Wauw wat ziet dit er super gezellig uit! Show up komt op mijn lijstje om een (volgende) keer te bezoeken, na al die leuke foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie blogpost en prachtige foto's! Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Toffe blog! Wat een mooie spulletjes, zou er helemaal hebberig van worden! Oh en die leuke lampenkapjes op de foto, waar zijn die van? Fijn weekend nog! Renate

    BeantwoordenVerwijderen