zaterdag 7 september 2013

The Yvestown Fair is here


Vandaag was het zover: The Yvestown Fair 2013! Wat ben ik blij dat ik geweest ben. Fantastische bloggers met hun producten, een prachtige omgeving (het huis van Yvonne...wauw) en heerlijk eten en drinken. Het leek voor mijn gevoel bijna alsof ik een aantal beroemdheden zou gaan ontmoeten, zoals Anki, Iris, Daan, Erika, Casper, EllenYvonne en Christine (Christine ontwerpt echt prachtige sieraden, je kunt ze hier zien).


The Yvestown Fair 2013 is finally here! I'm so glad I visited this amazing Fair. I was a little nervous even. It felt like I was going to meet a few celebrities. Anki, Iris, Daan, Erika, Casper, Ellen, Yvonne, Christine and many more. It was just so cool!

15 opmerkingen:

 1. Wat een leuke omgeving, echt gezellig! Fijn ook dat de weergoden goed gezind waren. Het kan me voorstellen dat het voelde alsof je beroemdheden zou ontmoeten, zou ik ook hebben hoor. Wat een leuk paardje, vast daar gekocht. Pascale X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja het was heel gaaf! Het paardje stond in Anki's kraam :)

   Verwijderen
 2. Mooie foto's! Ja, ik had hetzelfde gevoel ;-) grappig hè, om iedereen dan eens in het echt te zien! Ik heb jou helaas niet ontmoet, wij waren er rond half drie. Was jij eerder? En heel fijn weekend nog, X Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh toen was ik er nog! Ben rond drie uur weg gegaan. Jammer!

   Verwijderen
 3. Wat fijn om overal de plaatjes van de Yvestown Fair te zien en tegelijkertijd zoooo jammer dat ik vandaag een opdracht had waardoor ik het niet met eigen ogen kon aanschouwen.

  Fijn weekend nog! Groet Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om je foto's te zien! (En haha, ook grappig om mezelf als een van je beroemdheden te zien ;)). Wel knap dat je dit zo snel voor elkaar hebt gekregen! Of ben je niet meer naar je ouders gegaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is echt wat voor jou, blij worden van schoonheid met dat fantastische oog van jou :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er leuk uit! Jammer dat het zo ver weg is/was voor mij....
  Heb je veel gekocht?

  Groetjes,

  Stephanie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke foto's. Ziet er zo onwijs gezellig uit! Jammer dat het voor mij te ver was.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijke sfeerfoto's, volgend jaar moet ik toch ook echt eens gaan...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ooh wat was het leuk hé! Ik heb ook zo genoten en volgens mij zag ik jou (met camera) tussen allerlei andere bekende bloggers lopen en ik twijfelde of ik op je af zou lopen... uiteindelijk niet gedaan, wat ik achteraf gezien ook weer jammer vind, maar ja... volgende keer misschien.
  Fijne week!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. En je bent jezelf helemaal niet komen voorstellen, jammer hoor!! leuk om te hoeren dat je het zo fijn hebt gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat wilde ik wel graag hoor! Maar je was of in gesprek of anders druk bezig en toen wilde ik je niet storen :) En toen ik weg ging, zag ik je nergens. Vind t ook jammer, maar volgende keer toch!

   Verwijderen