vrijdag 13 september 2013

leavesIk word stiekem blij van de overgang naar de herfst. De bladeren die zo mooi verkleuren, het licht, onverwachte verrassingen zoals de mini paddenstoeltjes in een boomstronk en eikeltjes in zo'n prachtige kleur dat ik ze gewoonweg niet in het bos kon laten liggen.


I like autumn. The beautiful coloured leaves, the light, litlle mushrooms hidden in a tree trunk and amazing green acorns that I took home with me.
Have a nice night all!
 

 Fijne avond!

8 opmerkingen:

 1. Inderdaad, ook al is de herfst officieel nog niet begonnen, hier ook de meest prachtige rode/paarse/bruine/oker kleurige bladeren gespot. Maar ehh, die beukennootjes zijn toch gewoon eikels? Of vergis ik me? :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja woeps, hoe kóm ik erbij...! Het zijn natuurlijk eikeltjes :)

   Verwijderen
 2. Ja de herfst kan erg mooi zijn, maar ik wil eigenlijk nog geen afscheid nemen van die mooie zomer. Maar de regenlaarzen staan al weer klaar:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alle jaargetijden hebben z'n charmes vind ik. Vooral de eerste foto en die met die eikeltjes is prachtig! Fijn weekend, Pascale X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De herfst is prachtig, op niet regenachtige dagen kan ik daar echt van genieten en een partijtje in de plassen stampen staat ook hoog op de ranglijst. Nu is het wachten op de oranje bladeren dan steek ik het haardje aan en kruip ik onder een dekentje op de bank. Laat de herfst maar komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi foto's! Ik deel je enthousiasme voor de herfst. Het wordt weer zo mooi buiten en ook fijn om het binnen weer lekker knus te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jaa, mijn favoriete kleuren krijgen nu weer de overhand, heerlijk! Mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen