zondag 24 februari 2013

zondag


Een feestje bezoeken, de tijd nemen voor het ontbijt, uitnodigingen maken en de laatste afleveringen van The Killing 3 kijken, dat deed ik dit weekend. Hoe was jullie weekend?

This weekend I visited a party, took the time for breakfast, made party invitations and watched the last episodes of The Killing 3. How was your weekend?


12 opmerkingen:

 1. Klinkt als een fijn weekend! Ik ging een dagje winkelen in Utrecht met mijn moeder, op visite bij mijn schoonouders en de werkweek weer voorbereiden. Vakantie is weer voorbij!

  Liefs Lisanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Top weekendje! Mijne was ook heerlijk, feestje gehad een housewarming en vandaag een lui dagje op de bank met een vriendin!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier is de vakantie ook lekker begonnen dus dat betekent alles in een langzame versnelling, heerlijk! Lieve groet, Pascale

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt goed! En de Killing 3, zoooooo spannend! Wij hebben hem net afgekeken, pfoeh. Hier ook een fijn weekend dus :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heee, volgens mij zie ik jouw foto's steeds beter worden...? ;)
  (en die laatste aflevering: aiaiai)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Rommelmarkt bezocht, shop orders ingepakt, nieuwe dingen bedacht, nog een beetje lui geweest... en toen was het weekend weer om. Fijne nieuwe week ook voor jou! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk! Hier fotografieworkshop gehad, verder veel binnen gebleven.. Lekker luieren! Fijne week! X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke uitnodigingen! Ik had een gewoon weekend met wat werken, wat shoppen en wat sporten. Goed gevuld, dus de rest van de tijd deed ik het maar kalmpjes aan. Heel fijne week, wens ik je!

  BeantwoordenVerwijderen