zaterdag 17 november 2012

Zaterdag
Deze week was er een waar fijne dingen en verdriet elkaar afwisselden en soms zelfs samen kwamen. Vreemd hoe dat kan in een en dezelfde week. Er overleed een babietje in mijn omgeving. En de moeder van een goede vriendin kreeg geen goed bericht. Hier in huis brandt er een kaarsje voor beiden. Gelukkig waren er ook fijne dingen deze week: lieve woorden van een collega, verse bloemen en warme chocolademelk.

Hoe was jullie week?
Fijne dag!

3 opmerkingen:

 1. Gek hé hoe in een week tijd je zo veel tegenstrijdige gevoelens kan hebben. Een vriend van mij kreeg ook heel slecht nieuws te verwerken op gezondheidsvlak, een kaarsje branden is het enige dat we kunnen doen en duimen en hopen dat alles goed komt. Ook zoveel slechte berichten op het nieuws en daarnaast dan zoveel pret met Fé die 7 werd, en ons Jitske die gaat wandelen met haar eerste vriendje die haar komt afhalen aan de deur ... en daarstraks een prachtig concert speelde met de fanfare waardoor de tranen in mijn ogen kwamen ... geluk en verdriet, het ligt zo kort bij elkaar. Gelukkig kunnen we creatief bezig zijn en genieten van al die kleine dingen en meeleven met de mensen rondom ons. Nog een fijne dag morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je mooie reactie! Sterkte!
   Fijne zondag!

   Verwijderen
  2. Ja wat kan een week verschillende emoties brengen!

   Om even je vraag te beantwoorden; de polaroids maak ik met behulp van Picmonkey, een heel makkelijk online fotobewerkingsprogramma.

   Verwijderen